Bezorgen

Bezorgen

Nederland 
Alle bestellingen vanaf een bedrag van € 30,00 worden gratis verzonden!
Voor bestellingen onder de € 30,00 rekenen wij € 1,95 aan verzendkosten.

België
Alle bestellingen vanaf een bedrag van € 100,00 worden gratis verzonden!
Voor bestellingen onder de € 100,00 rekenen wij € 10,00 aan verzendkosten.

Overige Landen:
Voor alle overige EU landen rekenen wij standaard € 10,00.
Buiten EU rekenen wij € 15,00

Bij alle producten wordt de eventuele levertijd aangegeven. Dit blijft altijd een indicatie. Wanneer u uw bestelling op een werkdag na 15.00 plaatst, wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen bij ons heeft besteld proberen wij deze artikelen in één zending bij u af te leveren. De levertijd van uw bestelling wordt in dit geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Wilt u graag dat wij de artikelen verzenden in deelleveringen, neemt u dan contact met ons op.

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL . Zodra wij uw bestelling aanbieden bij PostNL of DHL ontvangt u een e-mail met een Track en Trace code. Via deze Track en Trace code kunt u uw zending volgen op de website van PostNL en DHL. Na deze verzendbevestiging wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd.

Vertraging
Wanneer uw bestelling is verzonden door Nailartboek.nl, maar u heeft deze nog niet ontvangen kunt u het beste 2 tot 3 werkdagen wachten.  Mocht u het pakket na 4 werkdagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met ons Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u vriendelijk uw ordernummer bij de hand te houden.

Verkeerd artikel ontvangen
Heeft u een verkeerd artikel ontvangen? Dan willen wij u vriendelijk verzoeken z.s.m. contact op te nemen. Stuur een foto van het verkeerd ontvangen artikel naar klantenservice@nailartboek.nl. Wanneer blijkt dat u inderdaad een foutief artikel heeft ontvangen, ontvangt u van ons een retourlabel.