Disclaimer

Disclaimer

De website nailartboek.nl, de nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van nailartboek.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van nailartboek.nl. (zoals onder andere afbeeldingen van producten, foto’s van modellen, logo’s en teksten)

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door nailartboek.nl met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Nailartboek.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van nailartboek.nl, welke geen eigendom zijn van nailartboek.nl, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van nailartboek.nl. Nailartboek.nl kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen. De vermelde prijzen zijn advies winkelverkoopprijzen en inclusief 6% of 21% BTW.