Film première

Mercedes Gomes

Altijd leuk als je een uitnodiging ontvangt van Universal studios om naar een Nederlandse film première te gaan. 14 februari aanstaande gaat de nieuwe animatiefilm Ted & Het geheim van koning Midas bij Pathé in première en ik mocht gisteren al de film met mijn gezin bekijken.

Het was vroeg in de ochtend maar dat mocht de pret niet drukken want we reden in stijl in een mooie Mercedes S-klasse naar Pathé Arena in Amsterdam.

Toen wij daar aankwamen was het al gezellig druk met heel veel kinderen die niet konden wachten om de film te bekijken. Zij werden in de tussentijd bezig gehouden door Kidz-dj.

Kidz-dj

Er was veel pers aanwezig om BN-ers te fotograferen en te interviewen. De Nederlandse stemmen zijn o.a. ingesproken door Jan Kooijman, Pip Pellens, Charly Luske en Ferry Doedens. Zij waren ook allen aanwezig tijdens deze première.

Pip PellensFerry Doedens en Brandon

De meeste kinderen hebben waarschijnlijk wel al de vorige film “Ted & De schat van de mummie” gezien. De animatiefilm is een parodie op de Indiana Jones films.

In deze tweede film “Ted & Het geheim van koning Midas” is Ted nog steeds een dromerige bouwvakker uit Chicago. Zijn vriendinnetje Sara is inmiddels een bekende archeoloog maar Ted studeert nog steeds archeologie.

Midas is een mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Sara heeft tijdens een opgraving een papyrus gevonden wat een bewijs is dat de halsketting van Midas echt heeft bestaan. Ted en Sara ontmoeten elkaar weer in Las Vegas waar Sara dit bewijs gaat onthullen. Tijdens deze bijeenkomst wordt Sara ontvoerd door een slechterik die heel graag de ketting in zijn bezit wil hebben. Hij krijgt dan de macht om de wereld te beheersen. En wat er dan allemaal gebeurt ga ik natuurlijk niet verklappen.

Ted & Het geheim van koning Midas is een vermakelijke kinderfilm en als je niks te doen hebt in de voorjaarsvakantie is dit een leuke tijdverdrijf. Het is een vrolijke kinderfilm met enkele spannende momenten. Er zit veel humor in en het hondje Bieber heeft mijn hart gestolen. De film is voor kinderen vanaf 6 jaar en zowel voor jongens als de meisjes is deze film zeer toegankelijk.

Veel kijkplezier!
X Shirley

Met dank aan www.gomes.nl voor de mooie Mercedes S-klasse! …..
en Go or no go voor de uitnodiging

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *