Si Doel filmpremiere

si doel brandon

Ik vind het altijd super als ik een uitnodiging krijg voor een filmpremiere.
En deze was voor mij best wel bijzonder omdat het om een Indonesische film “Si Doel The Movie” ging. De Nederlandse premiere werd gehouden in Tuschinski in Amsterdam.

Si Doel The Movie

Si Doel is een tv-serie in Indonesië vergelijkbaar als Goede tijden Slechte tijden hier.
Sinds 1994 wordt Si Doel uitgezonden en nu hebben ze Si Doel The Movie gemaakt. Si Doel The Movie is grotendeels gefilmd in Nederland. De film gaat over de hoofdpersoon “Doel” (Rano Karno) die naar Nederland gaat om spullen te brengen naar Hans (Adam Jagwani) voor de Tong Tong Fair. Doel heeft een vrouw Zaenab (Maudy Koesnaedi) waar hij mee in Indonesië woont maar in Nederland woont zijn ex-vrouw Sarah (Cornelia Agatha) die een zoon van hem heeft waar hij niks vanaf weet. Drama ten top dus hahahaha.

si doel

De filmpremiere was speciaal omdat alle Indonesische acteurs aanwezig waren. De rode loper was uitgelegd, bij binnenkomst kreeg je champagne en werden er door de aanwezige pers heel veel foto’s gemaakt van alle acteurs en gasten.

si doel 1

si doel shirley

De Nederlandse film premiere was alleen voor genodigden en er waren ruim 750 mensen aanwezig. Het was een geslaagde premiere. De film zelf daar moest ik even inkomen omdat ik de serie nog nooit had gezien. In de film kwamen bepaalde situaties voor die je alleen kon herkennen als je de serie had gevolgd. Verder zat er veel humor in waardoor de mensen in de de zaal met regelmaat aan het lachen waren.

Ik heb genoten van de hele avond. Het was rond middernacht in Amsterdam nog heerlijk warm en wat is Amsterdam dan nog vol leven er liepen nog zoveel mensen op straat. Na de film heb ik met mijn family nog heerlijk gegeten.

Tot volgende week maar dan weer met nagelnieuws.

X Shirley.

Met dank aan Jeroen Lezer, Christine Hakim en Mata Hari Media voor de uitnodiging  xxx

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *