Boek

Er is een nieuw Nail art boek uit van Nederlandse bodem.
“Precious Nail Art “is geschreven door Shirley Anderson.

Shirley Anderson heeft 12 jaar een groothandel in nail art gehad in Nederland. Daarnaast heeft zij gejureerd bij verschillende nail art wedstrijden en heeft zij nail art les gegeven in binnen- en buitenland.

Na een sabbatical te hebben genomen pakt ze, met het uitbrengen van haar boek “Precious nail art”, haar passie weer op.

“Precious Nail Art” is geschreven voor zowel de professionele nagelstylist als de beginnende nail art fan. In het boek, met mooie producten als Caption nagellak en Swarovski, worden onder andere 24 designs voorzien van een step by steps beschrijving.

Ook wordt er voldoende ruimte gegeven om je eigen ideeën op te schrijven en zelfs je eigen ontwerpen vorm te geven. Het hele boek is geïllustreerd met prachtige foto’s.

Nail art is niet alleen meer weg te denken uit ons dagelijkse straatbeeld, nail art wordt ook dagelijks gebruikt door vele wereldsterren. Met name de nagelstijlen die je op de Catwalk ziet, zijn bepalend voor nail art trends. Nagels zijn tegenwoordig even belangrijk als haar en make-up!

Shirley Anderson wil met dit boek jou inspireren met mooie en elegante Nail Art technieken. Goed uitziende nagels zijn immers de ultieme modeaccessoire!

Je kan het boek via deze link bestellen.

ISBN: 978-90-826747-0-5
Uitvoering: Hardcover wit linnen
92 pagina’s FC
Prijs: € 24,95nail art boek

nail art boek

Nail art boek

16 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *