Everyday 2018 Art Screen

caption everyday collection
Caption Everyday 2018 Art Screen

Ik word altijd vrolijk als ik weer een pakketje binnen krijg van Caption.nl

Caption is een unieke lak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak super snel droog en blijft hij 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in 1 laag. De 4 kleuren zijn inderdaad Everyday kleuren, 3 zachte tinten en 1 mooie donker rode kleur. Van links naar rechts Slump Bump, Peep the goods, Feelin Myself en Big sigh.

De kleuren zijn verkrijgbaar in 10ml maar ook (zoals onderstaand afgebeeld) in 5 ml en dat is wel zo handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ook hebben ze naast de lakken weer een mooi setje Art Screen uitgebracht. Mooie duidelijke printjes van o.a. kraanvogels, bloemen en art deco. Hoe je Art Sceens kan opbrengen staat volledig beschreven in mijn boek Precious nail art op bladzijde 87.

De Everyday 2018 Art Screen bestaat uit 1 stempelplaat met in totaal 12 grafische designs, een swiping card en een stempel met transparant kussen. De collectie van Caption bestaat uit vaste Art Screens en Limited Editions die ieder seizoen vernieuwd worden passend bij de nieuwste trends.

Iedereen kan werken met de Art Screens van Caption. Ik noem het altijd snelle nail art. Het is even oefenen om de techniek onder de knie te krijgen maar dan heb je ook wat. Binnen 20 minuten zijn je nagels mooi gelakt en allen voorzien van een spectaculair printje. Ready to go!

Wil je een keer Caption uitproberen gebruik dan de code sap2018 en ontvang 20% korting in de webshop van Caption.nl

Gebruik jij al nagellakken van het merk Caption? Leave a comment 🙂

Tot volgende week!

Liefs,
Shirley.

11 Comments

  1. Ik gebruik alleen nagellak op mijn teennagels, anders nooit omdat ik ook niet echt lange nagels heb. Op de een of andere manier vind ik het dan ook niet zo mooi staan.

  2. Ik gebruik amper nagellak, maar vind dit er wel heel kunstzinnig uitzien. Mij lukken dat soort dingen niet, zelfs niet met heel veel oefenen 😉

  3. Ikzelf heb ook drie kleurtjes van het merk, maar uit een collectie van twee jaar geleden! Ze doen ‘t nog altijd, wat de kwaliteit nogmaals demonstreert, vind ik! Hopelijk worden ze snel iets bekender!

  4. tja…met kers tmis of zou zou ik wel eens van de nageltjs willen…maar verder is het niet handig, ik zit te veel nin mijn tuin te wroeten

  5. Ik vind dat stempelen op de nagels zo gaaf, maar op de een of andere manier mislukt het altijd bij mij, helaas..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *