OPI Lisbon collectie

opi lisbon

Als ik nieuwe kleurtjes nagellak binnen krijg van bedrijven dan heb ik meestal al wel een voorkeur voor een bepaald merk. Ik heb het dan over mijn eigen smaak natuurlijk want er zijn genoeg merken op de markt die natuurlijk hun eigen fanbase hebben. Ja als vrouw heb ik naast een zonnebrillentic ook een echte nagellaktic. Als je dit leest dan kan het haast niet anders dat er bij jou ook een soort van herkenning aan komt waaien hahahaha.

OPI Lisbon collectie

Ik ben dan ook al ruim 15 jaar echt fan van het merk OPI. Pas geleden kreeg ik de nieuwe OPI Lisbon collectie binnen en de 12 kleurtjes die daarbij zaten … tja daar ging mijn hart wel sneller van kloppen. Je waant je met deze kleuren direct in de mooie smalle straatjes van Lissabon.

Ik was direct weg van de mooie gele kleur “Sun, sea and Sand in my pants”. Mijn creativiteit begint dan direct te werken en ik zie dan alweer de mooiste nail art creaties voorbij komen. Ik ben dol op zachte kleurtjes en de kleur “You’ve got Nata on me” is wel mijn favoriet voor dagelijks gebruik.

opi lisbon

Wat meer opvallende kleurtje zijn wel “We seafood and eat it” en “Tie Art to warm your Heart”.
Ik heb eindelijk weer een mooie blauwe kleur in mijn collectie en de mooie mint groene “Closer Than you might Belem”.

OPI Lisbon collectie

Zoals je van OPI mag verwachten dekt de lak in twee laagjes. Vanwege het brede kwastje breng je de lak heel mooi en egaal aan op je nagels. Je hebt in ieder geval weer ruim een week plezier van je lakje OPI.

Welke van de bovenstaande 12 kleurtjes is jouw favoriet?
Gebruik jij ook welleens de lakken van OPI. Lady’s leave a comment!
Tot volgende week en geniet van het mooie weer.

XShirley

Wil je de collecties van OPI bewonderen, kijk dan even op de site www.opi.nl

 

 

 

 

23 Comments

  1. O.P.I is toch wel een van mijn favo merken. Het blijft goed zitten, dekt goed en de kleuren zijn heel vol, Nice!

  2. De zachte kleurtjes vind ik altijd erg mooi, maar net als jij ben ik helemaal weg van de “Sun, sea and Sand in my pants”

  3. Wat een geweldige kleurtjes weer! De roze tinten en de (mint)groene zijn mijn favoriet! Al duurt het bij mij nooit lang… we hebben een grote tuin die wat aandacht verdient in deze tijd 😛

  4. Ik heb al vaker dit merk nagellak gezien. Nu ik geen nagelbijter mee heb wil ik ze ook eens proberen!! Zo’n leuke kleuren <3

  5. Hele gave kleuren, al ben ik tegenwoordig meer van rood en roze, vind ik de blauw/groene ook erg mooi.

  6. Moeilijk kiezen hoor met al die kleuren! ik denk dat ik voor de donkere rose ga…ik vind blauw ook wel leuk, maar manlief vindt dat minder

  7. Heerlijk dit! Wat een hele fijne kleurtjes! Die zachte roze is mijn favo!

  8. Ik heb een lange tijd ook echt een nagellak tic gehad haha. Ik had op een gegeven moment 90 potjes nagellak!! Ik heb er zelfs speciaal doosjes voor moeten kopen om op te bergen.

  9. Zelf lak ik eigenlijk nooit mijn nagels. Op de een of andere manier kan ik het er altijd als een soort silicone laag vanaf trekken. Zowel met goedkope als dure nagellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *