Tropical Island

Tropical island
Nieuwe kleurtjes van Pink Gellac “Tropical island”

Het weer wordt kouder maar ik word wel warm van de mooie nieuwe kleuren van Pink Gellac.
De collectie Tropical Island bestaat uit 7 mooie contrasterende kleuren.
Orchid Purple, Hot Plum, Midnight Purple, Sorbet Pink, Mermaid Pink, Cocktail Pink, Hawaii Orange.

Ik moest vorige week nog nagels maken voor mijn rubriek “Fashion & Nails” in de Profnail dus ik vond het wel leuk om deze kleurtjes te gebruiken.

Ik had een middagje geblokt in mijn agenda en ben heerlijk gaan experimenteren met de kleuren. Uiteindelijk heb ik de nagels van de laatste foto gebruikt voor de Profnail.

Pink Gellac

Tropical island Pink Gellac Swarovski met Pink Gellac

Wat vinden jullie ervan? Zou jij de kleurtjes van Pink Gellac gebruiken?
Leave a comment X

Tot volgende week!
Fijn weekend,
Shirley X

 

23 Comments

  1. Ik vind ze allemaal ontzettend mooi! Helaas heb ik zelf geen lange nagels omdat ik daar gewoon niet meer overweg kan, haha! En dan vind ik het ook niet mooi om nagellak op te hebben omdat ik dan het idee heb dat mensen sneller naar mijn nagels kijken.

  2. Ik vind dit bij anderen altijd erg leuk staan maar bij mezelf totaal niet. Is misschien ook een kwestie van gewoon doen hoor zodat je eraan gewend raakt of zo.

  3. mooi gedaan! Vooral de blauwe en fuchsia varianten zie ik mezelf dragen. het fijne van gellac vind ik dat ik gewoon alles er mee kan doen en dat ze toch (meestal) mooi blijven 🙂

  4. Mooi! Zelf zou ik ze niet meteen kiezen omdat ze iets te kleurrijk en fleurig zijn voor herfst en winter. Maar da’s natuurlijk een kwestie van smaak

  5. Wauw wat een prachtige kleuren en creaties. Ik ben zelf heel lang vast blogger van PG geweest en zijn hele fijne en goede lakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *