Over mij

over mij

Nail Art Boek is het initiatief van Shirley Anderson.
Zij wil met haar online platform de lezers informeren over haar passie voor mooie nagels doormiddel van artikelen te schrijven over nail art, nageltrends, nagellakken, verzorgingsproducten etc.

Shirley heeft jarenlang ervaring op het gebied van nail art.
Zij heeft 12 jaar een succesvol nail art bedrijf gehad in Nederland. Daarnaast heeft zij gejureerd bij diverse nail art wedstrijden en heeft zij nail art les gegeven in binnen- en buitenland.

Na een aantal jaren een sabbatical te hebben gehad heeft Shirley haar passie nail art weer opgepakt en is zij gestart met dit online platvorm.

In juli 2017 heeft zij het boek “Precious nail art” op de markt gebracht. Wat reeds succesvol is in Nederland en België.

Haar eigen nail art specialiteit is werken met Swarovski crystals op de nagel. Zij heeft bewondering voor nagelstylisten die met professionele nagelproducten ingewikkelde kunstwerken kan creëren op de nagel.

Nagels zijn het ultieme modeaccessoire!Nagels zijn het ultieme modeaccesoire

ij zal je nu vast afvragen wat chrome nails nou precies zijn en hoe het aangebracht wordt. Amerikaanse Beautyvlogger Symphani Soto laat het ons zien in een Instagramfilmpje van haar at the nailsalon. De poeder die aangebracht wordt bevat magnesium. Voor een rosegold effect wordt er eerst een laagje felrode of felroze nagellak aangebracht, het liefst gel nagellak, maar normale nagellak werkt ook. Vervolgens wordt de magnesium met een harde beweging op de nagel gewreven. Als je dit te zacht doet, komt de magnesium niet tot zijn recht en lijken het glitters in plaats van een echt metallic effect. Dus, hard drukkenO