Retourneren

Voor nailartboek.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourprocedure. Dit betekent dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • als het product compleet is in de originele staat zoals u het artikel heeft ontvangen.
  • aangetekend terugsturen (handtekening voor ontvangst) via een verzender, bijvoorbeeld PostNL. Volgens de algemene voorwaarden van Thuiswinkel is dit niet verplicht, aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Echter is onze ervaring dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, aangezien bij PostNL (of andere verzenders) in een enkel geval een pakket kwijt kan raken. Wanneer u aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

RETOUR EN RUILEN

U moet uw retour of ruiling via klantenservice@nailartboek.nl vooraf melden.

Beoordeling van uw retour
Binnen de zichttermijn heeft u het recht uw aankoop te beoordelen. Echter, als blijkt dat het aan ons teruggestuurde artikel voor andere doeleinden is gebruikt, bijvoorbeeld het dragen ervan, dan kan nailartboek.nl besluiten de retour te weigeren en het artikel weer terug te sturen. Mocht het product dat retour is verzonden beschadigd zijn (door bijvoorbeeld geen adequate verpakking) of gebruikt zijn of het product niet in zijn volledigheid retour is verzonden dan houdt nailartboek.nl het recht om niet tot “volledige” terugbetaling over te gaan.

Terugbetaling van gemaakte kosten
Terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt alle gemaakte kosten vergoedt, behalve verzendkosten en de kosten voor het retourzenden. Deze kosten zijn voor uw rekening, tenzij het toegestuurde product beschadigingen bevatte of u het verkeerde artikel heeft ontvangen. In dat geval zullen wij de door u gemaakte verzendkosten achteraf aan u vergoeden.

Verzendwijze van uw retour
Nailartboek.nl adviseert om retourzendingen aangetekend te versturen. Dit is geen verplichting, dit is een advies. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het veilig aankomen van uw pakketje bij nailartboek.nl, dus aangetekende zendingen geven dan meer zekerheid.

Verwerkingstijd van uw retour
De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, zodra wij uw retour zending behandelen ontvangt u bericht per e-mail. Verwerking kan tot maximaal 7 werkdagen dagen in beslag nemen.

Ruilen
Meld uw ruiling aan via klantenservice@nailartboek.nl, tijdens het aanmelden van uw ruiling kunt u direct aangeven voor welk artikel u het te retourneren artikel wenst te ruilen. Let erop dat u de juiste kleur en/of maat aangeeft. Wij maken de nieuwe order dan bij afhandeling van uw retour direct in orde. Mocht er een prijs verschil zijn, betalen wij dit of terug of wij zullen u een verzoek tot bij betaling sturen via de e-mail. Als wij uw betaling ontvangen hebben zal deze order verder afgehandeld worden.

Verkeerd artikel ontvangen
U kunt dezelfde procedure aanhouden als een normale retour, maar tijdens het aanmelden aangeven dat het om een verkeerd geleverd artikel gaat. Mocht een artikel geruild worden door een fout van nailartboek.nl of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Retourformulier